Handelsanställdas Förbund Handels a-kassa Luleå

Vi söker ett långstidsvikariat med en tillsvidaretjänst i grunden

Kvalitetsansvarig

Vi söker ett långtidsvikariat som kvalitetsansvarig med tillsvidaretjänst som ersättningshandläggare efter vikariattidens slut. 

Handels a-kassa har i uppdrag att hantera arbetslöshetsförsäkringen för våra drygt 188 000 medlemmar. Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring som ger ekonomiskt skydd vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar våra medlemmars vardag. Vi arbetar för att vara en flexibel, effektiv och tillgänglig organisation så att våra medlemmar känner sig nöjda och trygga med vårt arbete.  Funktionen kvalitetsansvarig ska bidra till att handläggare och medlemsadministratörer blir självständiga i sitt arbete och är trygga med sin kompetens.  

 

I rollen arbetar du för att säkerställa förståelsen för försäkringen genom att coacha, utbilda och följa upp. Du genomför kvalitetsuppföljande insatser för våra handläggare, servicehandläggare och ersättningshandläggare. Vidare håller du utbildningar och ger information i olika forum i syfte att utveckla våra handläggarfunktioner.  

 

Genom god kommunikation och ett coachande förhållningssätt stöttar du och utvecklar handläggarna till att arbeta med god utredningsmetodik och en säker rättshantering. Det innebär även att du behöver utveckla och underhålla kunskaper i Våra sidor. Du bidrar till att vi har dokumenterade utvecklingsplansprocesser för olika ändamål, uppdatera moment, artiklar och brevmallar i enlighet med Sveriges a-kassors klarspråksmodell och vår egen kommunikationsmodell 

 

Tjänsten kräver att du har hög integritet, mycket god samarbetsförmåga och att du trivs med att dela med dig av kunskaper på ett coachande sätt. Vi ser att du som söker har en mycket god analytisk förmåga och självständigt kan lösa problem på ett strukturerat sätt. Du drivs av att arbeta resultat- och målinriktat och har ett intresse av att förbättra verksamheten. Du tar ansvar för ditt eget lärande och drivs av att ständigt utvecklas. Du tar lätt till dig förändringar av regelverk, arbetsmetoder och arbetsverktyg.  

 

Vi söker dig som idag arbetar som ersättningshandläggare, försäkringsspecialist eller annan funktion som är lämplig för vikariatet. 

 

Du som har arbetat som ersättningshandläggare ska ha visat att du klarar det arbetet både kvalitets- och kvantitetsmässigt under minst tre år. Du har visat förmåga att handleda och en vilja att ge stöd och hjälp för att utveckla andra. Vidare har du lätt för att lära nytt och har visat att du utvecklar din egen kompetens 

 

Du som har arbetat som försäkringsspecialist ska ha visat att du klarar det arbetet både kvalitets- och kvantitetsmässigt och har en bred kompetens inom arbetslöshetsförsäkringen. Det är meriterande om du hållit utbildningar och visat att du använder ett coachande förhållningssätt mot de som söker hjälp och stöd. Vidare har du visat intresse för att själv utvecklas och att utveckla andra.  

 

Vikariatet sträcker sig från överenskommet datum till och med 31 augusti 2024, heltid, oreglerad arbetstid om 39 timmar/veckan. Möjlig placeringsort, Luleå, Eskilstuna eller Stockholm. Efter vikariatstiden erbjuder vi en tillsvidaretjänst som ersättningshandläggare på heltid, reglerad arbetstid om 36,66 timmar/vecka med möjlig placeringsort i Luleå eller Eskilstuna. 

 

Enhetschef tillsammans med facklig representant gör urval med utgångspunkt i kompetens och personlig lämplighet.  

 

Kontaktpersoner  

Frågor om tjänsten besvaras av Evelina Wikström 010-450 84 50 

Facklig kontakt Jessica Andersson 010-450 84 08. 

 

Din ansökan, märkt med ”Vikariat Kvalitetsansvarig” inklusive personligt brev och CV registrerar du på vår hemsida så snart som möjligt. Urval sker löpande. 

 

Vi samarbetar med Handelsanställdas förbund och vill att du delar våra 
värderingar avseende frihet, demokrati och social rättvisa i både tanke och handling. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Behandlingen av uppgifter om dig 

Vi följer Integritetsskyddsmyndighetens krav på behandling av personuppgifter. Genom att ansöka om anställning hos oss samtycker du till att vi får behandla dem, samtycket är den lagliga grunden för vår behandling. Vi behandlar huvudsakligen dina uppgifter för att a-kassan som arbetsgivare ska kunna fullfölja sitt ansvar kring rekryteringsprocessen och samla in de personuppgifter som behövs vid en eventuell anställning. Vi använder inte dina personuppgifter till något annat ändamål. Dina personuppgifter registreras i vårt system först om och när du tackat ja till erbjudande om anställning. Under rekryteringsprocessen är dina uppgifter skyddade och det är endast behöriga som har åtkomst till dem. När rekryteringsprocessen är avslutad gallras de uppgifter vi inte längre behöver, de som vi får spara längre tid gallras efter 2 år. Du har rätt att få insyn i vilka uppgifter vi behandlar och göra invändningar mot riktigheten i uppgifter och deras behandling. Fullständig information av vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med ansökan om anställning går att läsa på vår hemsida www.handels.se/akassan. 

 

 

 

Dela på:

Län:

  • Norrbotten
  • Stockholm
  • Södermanland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2024-08-31

Företagets hemsida:

http://handels.se/akassan

Adress:

Nygatan 3 97232 Luleå